Сепси - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме реванша в Лигата на конференциите?


Сепси - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме реванша в Лигата на конференциите?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9797 0

Тази вечер (03.08) ЦСКА излиза за мача-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Сепси. Носителят на Купата и на Суперкупата на Румъния взе аванс от 2:0 на стадион "Българска армия" и сега пред собствени фенове ще опита да го задържи или увеличи.

Поражението доведе до сътресения в лагера на "армейците". Капитанската лента от Иван Турицов бе отнета, а старши треньорът Саша Илич бе освободен. На негово място се завърна Нестор Ел Маестро, който трябва да реши дали ще променя схемата на игра и кого ще назначи за капитан, при положение, че и Юрген Матей, и Амос Юга са аут за срещата.

Двубоят на "червените" с Етър от третия кръг в Първа лига бе отложен, но Сепси изигра своя ангажимент във вътрешното първенство на северната ни съседка. Тимът затвърди отличната си форма и разби с класическото 3:0 Динамо Букурещ.

По този начин Сепси остава без инкасиран гол през тази кампания. Шампионът Фарул бе сломен за Суперкупата (1:0), като тимът записа и победи над Университатя Крайова (1:0), ЦСКА (2:0) и Динамо Букурещ (3:0). Срещу Рапид Букурещ отново не получи гол, но и не отбеляза такъв (0:0).

Ще бъде любопитно и на кои футболисти ще заложи Нестор Ел Маестро в своя повторен дебют начело на отбора. Той ще може да използва и Данило Асприля, който бе наказан за първата среща. Матиас Фаетон бе един от малкото в първия сблъсък, който остави отлични впечатления, като би било изненада, ако не стартира като титуляр. Предвид пасива е възможно и Ел Маестро да заложи на повече на брой атакуващи играчи.

Къде да гледаме Сепси срещу ЦСКА в Лигата на конференциите?

Срещата между двата тима ще се състои на стадион "Сепси Арена", като ще започне в 20:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт". Ще можете да следите реванша от Лигата на конференциите Сепси - ЦСКА НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички