Вратарят на Сепси похвали феновете на ЦСКА и съсипа от критика стадион „Българска армия“


Вратарят на Сепси похвали феновете на ЦСКА и съсипа от критика стадион „Българска армия“
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3205 0

Вратарят на Сепси Роланд Никзули направи любопитен коментар на първия мач с ЦСКА на стадион "Българска армия". Румънците спечелиха с 2:0 и очакват значително по-спокойни реванша от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите.

Пред местното издание „ProSport" той говори за всички актуални теми и случилото в София.

 ХЛАЛЕБСТВИЯ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА И ТОТАЛНА КРИТИКА ЗА „АРМИЯТА“

"Беше труден мач. Феновете на ЦСКА са невероятни. Атмосферата беше невероятна. Само в Рапид Букурещ съм виждал такава атмосфера. Нашите привърженици също се чуваха понякога и фактът, че дойдоха толкова далеч за нас, ни амбицира. Изиграхме перфектен мач от тактическа гледна точка. Реваншът ще е много труден", започна интервюто си Никзули.

"Не знам дали мечтаехме за победа, но се подготвихме за мача много добре, искахме добър резултат и когато работиш, могат да се случат красиви неща. Това беше само първото полувреме. Второто полувреме ще бъде в Сфънту Георге. Ще бъде много по-труден мач от първия. Усетиха нашето ниво и ще дойдат с амбицията да ни окажат натиск", продължи стражът на румънците.

"Стадионът е много стар. В Румъния няма такива стадиони в Първа лига. Подобно нещо не сме виждали от години. Очаквах много по-добри условия от най-успешния отбор в България. Старо, мухлясало, като през комунизма...", коментира той стадион "Българска армия".

ГРЕШКИТЕ НА БУСАТО

"Не искам да говоря за други вратари. Може да се случи на всекиго и това не е приятно. И аз съм минавал през такива моменти.", обяви колегата на бразилския страж на „червените“.

КАКВО ЩЕШЕ ДА ПОСТИГНЕ ЦСКА В РУМЪНСКОТО ПЪРВЕНСТВО

"Щеше да играе в плейофите. Трансферът на нападателя (б.р. - Матиас Фаетон) говори много. В Румъния не се е случвало да бъде взет нападател за 2 милиона евро през последните години.", отговори Никзули на въпрос къде би завършил ЦСКА в румънския шампионат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Излагация! Седалката на "Армията", на която седял босът на Сепси, се счупила

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички