Страхотни новини за ЦСКА! Гриша Ганчев извади огромни суми за двата най-належащи проблема на клуба


Страхотни новини за ЦСКА! Гриша Ганчев извади огромни суми за двата най-належащи проблема на клуба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3541 0

Отлични новини за ЦСКА! Гриша Ганчев е на път да разреши двата най-належащи проблема пред клуба – изчистването на пътя за построяването на новия стадион, както и разрешаването на казуса с блокираните трансфери, т. е падането на забраната.

Шефовете на ЦСКА ще извадят около 6 млн. лева в рамките на няколко дни. Първите 3 млн. от тях вече са платени, твърдят колегите от „Блиц“. Става въпрос за задължения към държавата, които са свързани със стадион „Българска армия“ и спортната база в Панчарево. Тези борчове са били натрупани от предишните шефове на клуба.

Според изданието за вчера е имало планирана среща между Гриша Ганчев и спортния министър. Радостин Василев обаче я е отложил.

Информацията на колегите гласи още, че снощи е била постигната договорка и последните два казуса, довели до блокирането на трансферите на „Армията“. Така в следващите дни Ганчев ще плати още над 2 млн. лева.

Това ще развърже ръцете на „червените“ за подписване договори с трима чужденци. С въпросните играчи вече имало постигната устна договорка.

А ето как наскоро фенове на „червените“ шокираха Гриша Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички