Пълно мълчание от стадион "Българска армия" - Алън Пардю е извън България


Пълно мълчание от стадион "Българска армия" - Алън Пардю е извън България
Снимка: LAP.bg

10287 0

В началото на настоящата седмица в медийното пространство се появиха информации, че след края на мача-реванш от 1/2-финала в турнира за Купата на България ръководните органи в ЦСКА ще се съберат на извънредна среща, на която да бъде обсъдено бъдещето на треньорския пост.

"Червените" отстраниха Славия в драматичен сблъсък на стадион "Българска армия", завършил след изпълнение на дузпи, но до този момент клубът запазва пълно мълчание по темата. 

"Тема Спорт" съобщава, че вчера, 22 април, футболистите са провели възстановителна тренировка в отсъствието на Алън Пардю, който най-вероятно е решил да отиде до Острова за празниците и да се види със семейството си.

Изданието допълва, че сега предстоят два почивни дена в ЦСКА (23 и 24 април), а след това тимът ще започне да се готви за предстоящия сблъсък с Лудогорец от Първа лига, който ще се състои на 30 април от 20:00 ч. в Разград.

*Припомнете си и какво сподели Алън Пардю след края на мача със Славия по темата за дългосрочното му оставане в Борисовата градина (в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички