Феновете на ЦСКА шокираха Гриша Ганчев – ето как го изненадаха


Феновете на ЦСКА шокираха Гриша Ганчев – ето как го изненадаха
Снимка: LAP.bg

5797 0

Феновете на ЦСКА буквално са прегряли телефона на Гриша Ганчев, след като са го засипали с обаждания и смс-и вчера. До това се стигнало, след като привърженици на „червените“ са успели да се докопат до телефонния номер на финансовия благодетел на любимия си клуб, твърдят колегите от „Блиц“.

Крупният бизнесмен бил тотално изненадан от наплива от позвънявания и съобщения. Според информацията на изданието, над 90% от тези, които са „бомбардирали“ телефона му, са изявили подкрепата си към него. Привържениците заставали твърдо зад боса и били категорични, че не трябва да се оттегля от любимия им клуб.

Нормално е да останеш изненадан, защото телефонният номер е нещо лично и не се раздава наляво и надясно, още повече когато става въпрос за обществена фигура. Ганчев обаче наистина не очакваше толкова много положителни обаждания и съобщения“, отсекли от клуба пред изданието.

Ганчев продължавал да се колебае дали да остане основната фигура в ЦСКА и след края на сезона, посочили от Борисовата градина.

Иначе вчера основни фракции от агитката на „червените“ снеха доверието си към ръководството на клуба. Те искат пълна промяна в начина на управление на ЦСКА.

А ето какъв възлов ход предприе Гриша Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички