Федерико Варела няма да играе за ЦСКА срещу Локомотив София


Федерико Варела няма да играе за ЦСКА срещу Локомотив София
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2168 0

Атакуващият полузащитник на ЦСКА Федерико Варела няма да играе в двубоя срещу Локомотив София на 13 февруари. Аржентинецът отново има проблеми с контузии и поради тази причина няма да е на линия за Стойчо Младенов. Варела получи травма в контролата с Литекс на 6 февруари.

Контузията на плеймейкъра обаче не е сериозна, като се очаква той да бъде на разположение през следващата седмица и да помогне на своя отбор за второто поредно столично дерби - срещу Славия на 20 февруари. През декември аржентинецът отново имаше травма, която ограничи неговите изяви.

25-годишният футболист не успява да разгърне пълния си потенциал на "Българска армия" и е предимно резерва на фона на силните изяви на Греъм Кери на същата позиция. През тази кампания той има 13 мача във всички турнири, но все още търси първия си гол с екипа на "червените".

Офанзивният футболист пристигна през 2021 г. на "Армията", след като се присъедини от турския Денизлиспор. В кариерата си е играл още за Нион, Порто, Леганес и Лас Палмас.

ЦСКА вече информира феновете си относно билетите за мача с Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички