Стойне Манолов: Саша Илич е поредната пионка в ЦСКА, не можем да го обвиняваме


Стойне Манолов: Саша Илич е поредната пионка в ЦСКА, не можем да го обвиняваме
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

13678 0

Доскорошният собственик на Царско село - Стойне Манолов, заяви в интервю за "Мач Телеграф", че Саша Илич не трябва да бъде винен за нищо, защото е "поредната пионка в ЦСКА, от която нищо не зависи". Той бе особено критичен към любимия си клуб и изрази мнение, че "шансовете за шампионска титла не са големи" и че "ще ни трябва много късмет, за да станем шампиони, ама много!".

"В дербито видяхме един много слаб футбол. С тази игра ЦСКА много трудно ще стане шампион и това го вижда цяла България. Закономерно беше равенството между Левски и ЦСКА. И двата отбора показаха слаб футбол за съжаление. "Сините" с по-малък бюджет успяват да направят същото като качество на игра, като това, което прави и ЦСКА. Разликата е може би два пъти в бюджета. Може би парите не са най-важното нещо в даден момент. Трябва да имаш и поглед върху нещата", обясни Манолов и допълни:

"Не ме радва това, което "червените" показват. Отборът не стои добре в нито една линия! Стилът на игра по никакъв начин не оправдава средствата, които са изразходени по селекцията. ЦСКА в никакъв случай не играе този атрактивен футбол, който го е играл десетки години и караше феновете да пълнят стадионите и да заобичат тази марка. Това, което играят, е много далеч от това, което всички очакваме".

"Ако не загубим от Лудогорец, тази точка може да се окаже много важна. Сега предстоят много важни срещи. Аз не съм убеден, че ще успеем да си вземем гостуванията и в Благоевград и в Пазарджик и т.н. Много трудни ще са тези два мача и не съм сигурен, че ЦСКА ще спечели. Ние играем, за да не загубим мачове, а не за да ги спечелим. Ако имаме някакъв шанс да се случи е добре. Но това един път, втори път и на третия път стомната ще се счупи", продължи с разсъжденията бизнесменът и след това заговори за Саша Илич, твърдейки, че "който и да е начело на тима, нещата ще са по същия начин":

"Аз съм на мнение, че до голяма степен Саша Илич е поредната пионка в ЦСКА, от която нищо не зависи за съжаление. Него не можем да го обвиняваме за нищо. Това са му дали и с това играе. Който и да е начело на тима, нещата ще са по същия начин. И така е от години. Каквото решат отгоре, с това се играе".

"Слабостите в играта са навсякъде. Във всяка една линия. И в защита, и в средата на терена, и в нападение. Ние нямаме и по едно голово положение на мач. В годините, когато съм заобичал този отбор, още на почивката водехме с 3:0 или 4:0. С този футбол стадионът не може да се пълни. За мен шансовете за шампионска титла не са големи. А и не може да се промени нищо на този етап. Ще ни трябва много късмет, за да станем шампиони, ама много! Във футбола и той е важен", каза още 63-годишният Манолов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Саша Илич е решил - съхранява двама в Благоевград, за да ги "хвърли" срещу Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички