ЦСКА строи новия стадион за година и половина, ето кога ще играе на него


ЦСКА строи новия стадион за година и половина, ето кога ще играе на него
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

5920 0

В предстоящия понеделник ЦСКА ще проведе пресконференция изцяло на тема новия стадион на клуба, който ще е наследник на легендарното съоръжение "Българска армия" в центъра на София. 

Новият собственик на клуба - Данаил Ганчев, изпълнителният директор на "Спортни имоти Българска армия" АД Данаил Димов и представители на ИПА - архитектурното бюро, отговорно за проекта, вече проведоха среща с министъра на спорта - Весела Лечева, която се запозна детайлно с бъдещия проект за реализация.

Планувани срокове

Оказва се, че в него 31-кратните шампиони за заложили срок за изпълнение на реконструкцията от 18 месеца, гласи информация на "Тема Спорт". 

Смята се, че ЦСКА ще се премести изцяло на Националния стадион "Васил Левски" в паузата между края на настоящия и началото на следващия сезон.

Начало на съществената част

Именно съседното съоръжение в "Борисовата градина" ще приеме тима по време на ремонтните дейности, които, ако всичко върви по план, трябва да стартират през месец юли. 

По този начин клубът би могъл да се завърне на мечтания десетилетия наред чисто нов стадион най-рано през пролетта на 2025 година.  

Вижте на кой стадион се очертава да е копие новата "Армия"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички