Стойне Манолов: ЦСКА нито са в Лига Европа, нито в челото на класирането


Стойне Манолов: ЦСКА нито са в Лига Европа, нито в челото на класирането
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

9927 0

Собственикът на Царско село - Стойне Манолов, заяви, че очакванията към ЦСКА са били по-големи и че до момента "червените" далеч не ги оправдават. Изказването на благодетеля на новака в efbet Лига идва часове преди двубоя на неговия отбор именно срещу "армейците". Мачът между двата тима е тази вечер от 20:00 часа.

"Очаквам да се представим добре. Ако ни предоставят възможност да вземем точки, ще се възползваме. Към момента в ЦСКА не са изпълнили това, което си поставиха като задачи - не са в групите на Лига Европа, нито в челото на класирането. Очакванията бяха за много повече. Ние разполагаме с добри играчи - както опитни, така и чуждестранни. Ако се представим както с Берое, Ботев, Етър и Левски, имаме шансове да си тръгнем с актив от "Армията" - заяви Манолов пред "Тема спорт". 

Царско село заема предпоследното място във временното класиране на българския елит, докато ЦСКА е на 4-тата позиция с 5 точки по-малко от водача - Лудогорец. А каква конспирация съзря Берое относно предстоящия им двубой в efbet Лига срещу Локомотив Пловдив - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички