ВИДЕО: Шествието на феновете на ЦСКА и ЦСКА Москва в Разград


ВИДЕО: Шествието на феновете на ЦСКА и ЦСКА Москва в Разград
Снимка: Getty Images/ Gulliver

9891 0

Лудогорец разгроми отбора на ЦСКА Москва с 5:1 вчера. Резултат, който определено не се хареса на агитката на "армейците", която почти беше изпълнила гостуващия сектор. Учудващо или не, в нея участваха фенове на няколко клуба от Балканския полуостров. Не е тайна, че привържениците на ЦСКА Москва, Партизан, ФКСБ и тези на българския гранд ЦСКА са в приятелски отношения и при всяка една възможност се подкрепят взаимно. Това е честа практика сред много европейски отбори.

Именно това се случи преди вчерашния двубой в Разград, когато двете агитки на ЦСКА - московска и софийска, организираха съвместен "поход" до стадион "Лудогорец Арена". Подобно на всяко едно шествие, привържениците пяха песните на любимите си отбори и извървяха разстоянието до стадиона, за да изгледат двубоя на своите любимци, който, за тяхно съжаление, не завърши успешно за московския гранд.

Междувременно се появи информация, че голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е попаднал в престижна класация на УЕФА. Повече по темата прочете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички