Стойчо Младенов: Зоря няма с какво да ни изненада, разчитам на феновете да напълнят стадиона!


Стойчо Младенов: Зоря няма с какво да ни изненада, разчитам на феновете да напълнят стадиона!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1449 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди двубоя със Зоря (Луганск) от групите на Лигата на конференциите. Младенов заяви, че "червените" излизат за победата, като иска от играчите си да покажат по-голяма ефективност както в атака, така и в отбрана. В тима на "армейците" няма кадрови проблеми, като единствено Бисмарк тренира по индивидуална програма и не е наличен.

"ЦСКА във всеки мач излиза винаги за победа, този мач не прави изключение. Независимо дали играем за първенство, купа или в Европа. Иска ми се да покажем по-голяма ефективност в двете фази на игра, да се поздравим с победа - да не допуснеш гол и да отбележиш, елементарни неща, но трудно постижими. Убеден съм, че момчетата ще защитят себе си и отбора.

Нямаме проблеми с 99% от състезателите, любимият ми отговор. Само Бисмарк тренира по отделна програма, надяваме се следващите месеци да го имаме на линия. Мачовете във вътрешния шампионат не влияят на отборите, които сме в Лигата на конференциите. Напротив, последният мач на противника, ще го мотивира.

Треньорът на Зоря използва един и същи подход, наясно съм с неговите идеи, схема, трудно можем да се изненадаме с нещо, неговата схема е идентична през всичките години. Максимално амбицирани сме да победим Зоря, вярвам в победата, срещу украинските отбори не можем да се похвалим с много победи.

Ще търсим успеха на всяка цена, загуба или равен намаля шансовете ни да излезем от групата. Всеки мач е важен. Няма слаби отбори в евротурнирите, независимо за кой турнир говорим. Всеки отбор може да изненада всеки. Най-щастлив съм от решението за публиката, разчитам на феновете, очаквам ги да напълнят стадиона, с тяхната подкрепа сме успявали винаги", заяви Стойчо Младенов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички