Генчев: С помощта на публиката трябва да спечелим срещу Спортинг Брага


Генчев: С помощта на публиката трябва да спечелим срещу Спортинг Брага
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1204 0

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели очакванията си преди утрешния трети двубой от груповата фаза на Лига Европа срещу Брага.

Специалистът заяви, че е важно единствено как ще се представи неговият тим, за да стигне до победата срещу португалците.

„Имаме проблем с Антон Недялков, както и наказанието за Сисиньо. Всички останали са в добро състояние и очакваме да покажат най-доброто от себе си. Неприятно е, когато двама основни играчи са извън строя. Надяваме се Недялков да е на линия максимално скоро, както и Каули, но има неща, които изискват време“, започна той.

„Доста отбори в днешния футбол сменят често схемата си на игра. Тренирали сме за различните варианти на игра на Брага. Знаем какво да правим на терена, футболистите са запознати. Важно е играчите да запазят спокойствие и концентрация, за да изпълняват тактическите указания. Имаме идея и как да променим нещата, ако не се получава в началните фази на двубоя. Всичко зависи от нас".

„Всеки един съперник може да е удобен и неудобен, в зависимост от нашето представяне. Важно е да покаже истинското си лице утре и с помощта на феновете ни да спечелим три точки. В нашата група няма слаби отбори“.

„Всяка победа дава самочувствие на отбора. Ние се нуждаем от тези точки. Ще направим всичко възможно, за да останем в борбата за топ 2. Ще преследваме тази цел и в утрешния сблъсък“, завърши Генчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички