Жорди Кайседо в отлична форма, вкарва средно над 1 гол на мач от Първа лига


Жорди Кайседо в отлична форма, вкарва средно над 1 гол на мач от Първа лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1635 0

Носителят на Купата на България ЦСКА продължава да е единственият отбор без поражение в Първа лига през този сезон. "Червените" имат записани 7 победи и 1 равенство и заемат втората позиция във временното класиране, въпреки че са с най-малък изигран брой срещи от всички тимове.

Голяма заслуга за това има нападателят на "армейците" Жорди Кайседо. Той се разписа на два пъти и в последния двубой на своя отбор - зрелищната победа с 3:2 над Ботев (Пловдив) на "Българска армия".

Така еквадорецът събра 7 попадения в шампионата от началото на кампанията, въпреки че е изиграл само 505 минути. Това значи, че той вкарва средно по 1 гол на 72 игрови минути).

От началото на кампанията той има попадения срещу ЦСКА 1948, Пирин (Благоевград), Черно море, Славия, Левски и въпросните срещу Ботев (Пловдив). Освен това е вкарвал и на Осиек в квалификациите за Лигата на конференциите, както и на Хебър за Купата на България.

"Армейците" ще разчитат и на него да донесе така важния успех в предстоящата нова среща от Европа. Не е случайно, че френски елитен отбор изпрати оферта до ЦСКА за Кайседо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички