Стойчо Младенов "захапа" титулярните крила на ЦСКА, похвали резервите им


Стойчо Младенов "захапа" титулярните крила на ЦСКА, похвали резервите им
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2229 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира трудната победа над Славия с 2:3 в Първа лига. Младенов не остана доволен от представянето на двата фланга в лицето на Яник Вилдсхут и Георги Йомов, които бяха заменени през втората част от Маурисио и Баи. Треньорът даде положителна оценка на отбора след смените, защото те са променили динамиката на мача.

"Моята оценка е положителна след смените, които извършихме. Вдигнахме нивото, агресията, скоростта, така че всичко това допринесе за победата. Изключително недоволен съм от това, което не се получаваше през първото полувреме. Бяхме еднообразни. Крилата не се движиха достатъчно. Действахме елементарно. С включването на другите две крилата нещата се получаваха много по-добре в офанзивен план", започна Младенов.

"Търсим по-голяма креативност, защото виждате, че когато липсва тази креативност, ние буксуваме. Когато крилата не са активни, тогава се получава еднообразие и ставаме лесни за париране. Това търсим - да подобрим креативността.

Тези, на които гласувам доверие, трябва да дават максимума от себе си. Тази скорост, която имаме в изобилие, ще имаме голяма сила в офанзивен план. Трябва да подобрим играта си и в дефанзивен план, защото понякога се пропукваме.

Работим върху всички компоненти. За съжаление това, върху което работихме по време на подготовката, все още не се получава. Надявам се вече с тази победа отборът да се вдигне и да няма колебания в това отношение.

Опитваме се да наложим такъв манталилет и начин на мислене на победител. На 70-80% подчиняваме всичко на атаката. Нашата сила е в офанзивен план. Жорди отново вкара гол. Имаме качество и количество в атака.

Червеният картон на Греъм Кери? Нека да не го коментираме - вие преценете дали имаше двоен аршин в това отношение, или нямаше. И в други ситуации - с Жорди и така нататък. Не съм човекът, който трябва да коментира работата на съдията", завърши наставникът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички