Стойчо Младенов: Не получих подкрепа навреме от феновете, да пуснат записа от срещата с Гриша Ганчев


Стойчо Младенов: Не получих подкрепа навреме от феновете, да пуснат записа от срещата с Гриша Ганчев
Снимка: Cska.bg

1807 0

Една от емблематичните фигури в историята на ЦСКА, която от известно време натрупа огромен брой негативи сред "червените" привърженици - Стойчо Младенов, коментира скандалите между себе си и собственика на клуба Гриша Ганчев.

Според бившия играч и наставник на "армейците", самият той не е получил необходимата подкрепа както от боса на тима, така и от организираните фенове. Младенов обясни, че за него не представлява проблем да бъде пуснат прословутия запис от довелата до скандали среща между него и Ганчев. 

“Когато се завърнах, една част от феновете от сектор “Г” дойдоха при мен. Когато реших да си подам оставката, извиках Иван и му казах, че ще си подам оставката, казах го и на Дани Ганчев. Същевременно, на среща бяха поканил и четирима от феновете. Нищо грозно нямаше. Просто се казаха истини. Не се спести нищо, но нямам намерение да казвам какво се е случило. Има запис, защото по желание на Гриша Ганчев се записваше. Ако искат, да го пускат, аз нямам никакви проблеми", заяви "Екзекуторът на Ливърпул" пред "Спортал".

"Очаквах подкрепа от феновете. За мое голямо разочарование, не я получих навреме, а след това. Ако я бях получил, щях да остана. Тогава един фен попита дали има шанс да остана и аз казах: 'Да, ако получа цялата спортно-техническа власт”. Така че няма проблем от моя страна да пуснат записа. Ако искат, нека го пуснат. Няма скирто-покрито”, допълни още той.

Ето каква яростна атака получи Младенов от бивш футболист и ръководител на "червените"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички