Стойчо Младенов: Хората очакват моето завръщане в ЦСКА


Стойчо Младенов: Хората очакват моето завръщане в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2134 0

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов отново проговори за завръщане на "Армията", но не даде категоричен отговор. В момента той е начело на Кайсар (Казахстан), но при всеки по-лек трус при "червените" името му излиза на преден план.

На въпрос дали вече не му става досадно от постоянните питания кога ще се завърне на "Армията": "Нормално е да ме питат за ЦСКА. Хората очакват моето завръщане, но кога ще стане - един Господ знае", сподели пред влога "Мисия:Футбол" на спортния журналист Владимир Иванов.

Според него всичко е в ръцете на клуба, ако желае да стане шампион. "ЦСКА е доказана марка и винаги е в състояние да промени на 180 градуса своето представяне и да постигне така желаната титла. Всичко е въпрос на умение от страна на ръководство, треньори, на целия щаб". Междувременно в Казахстан Младенов отнесе доста критики заради трансфер на българин (вижте подробности в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички