Червените фенове застанаха зад Стойчо Младенов


Червените фенове застанаха зад Стойчо Младенов
Снимка: http://cska.bg/

1602 0

Фенската фракция на ЦСКА "Офендърс" заяви, че се завръща в Сектор "Г". Групата заяви, че се е срещнала със старши-треньора на "червените" Стойчо Младенов, като той получи подкрепа от привържениците след нападките от бившия наставник на ЦСКА Любослав Пенев.

Снощи се проведе среща между представители на групата ни и Стойчо Младенов. Генерала изрази ясното и конкретното си желание "Сектор Г" отново да бъде единен, силен и зад гърба му в предстоящите битки. Получихме уверение, че спортно-техническата власт е изцяло в неговите ръце и предстои единствено и само здрава работа в името на ЦСКА“, разкриха от фен фракцията.

„Считано от днес, нашата група реши да се върне към предишните си функции в Северната трибуна. Думите и пламъкът в очите на Стойчо Младенов, забелязващите се и пожелани от нас промени от последните седмици на структурално и ръководно ниво в клуба, както и нуждите на "Сектор Г" наклониха везните и друга алтернатива не остана. Но нека е ясно на всички - никога няма да отстъпим от нашите принципи и вярвания и бъдете сигурни, че няма да мълчим и бездействаме в случай, че някои познати събития и процеси от близкото минало започнат да се повтарят отново“.

Ето как Любослав Пенев разкритикува Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички