Александър Томов посочи кога ЦСКА ще е шампион и заподозря неправда


Александър Томов посочи кога ЦСКА ще е шампион и заподозря неправда
Снимка: Actualno.com

2351 0

Бившият президент и собственик на ЦСКА Александър Томов даде интервю, в което говори за ситуацията в момента на "Българска армия" и за новия старши треньор Стойчо Младенов. За финал той бе запитан кога "червените" ще станат шампиони.

"Няма съмнение, че Стойчо Младенов е причината за промяната в поведението на футболистите. Той е страхотен специалист и мотиватор. Мисля, че проблемите в отбора не бяха толкова от треньорско естество. Въпреки това Стойчо е човек, който умее да се справя с тези проблеми и да ги отстранява. Той го показа и сега, когато се завърна начело на тима.

Първо, искам да кажа, че според мен ЦСКА със сигурност ще отстрани Осиек с оглед на играта, която демонстрира в първия мач. След това обаче идват още по-сериозни отбори и тогава армейците ще имат нужда от повече класа. Видя се, че в защита тимът има колебания, след като се допуска елементарен гол в последните минути. Аз няма да си позволя да давам съвети на Стойчо Младенов по спортно-техническата част. Надявам се той да успее да подготви максимално добре футболистите и за реванша" - започна Томов.

"Не мога да отговоря категорично на въпроса, защото има и други фактори. Със сигурност Стойчо Младенов се нуждае от допълнителна селекция и от привличането на други футболисти. Не искам да обиждам настоящите играчи, но Младенов има страхотен селекционен нюх. Той е най-добрият специалист, водил ЦСКА в последните двайсетина години. Няма равен по отношение на мобилизацията и стягането на играчите, и е способен да изгради отличен и непобедим отбор от българи и чужденци, какъвто имахме при последната шампионска титла. Знае как да намери баланса и да изгради подходящата сплав от състезатели.

Такъв бе и отборът, когато трябваше да спечелим 32-ата, но тя ни бе открадната. Първо трябва да се промени конюнктурата във футбола, която облагодетелства друг отбор, и тогава ЦСКА ще стане шампион" - сподели още той.

А Георги Илиев - Майкъла посочи откъде идват големите проблеми за ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички