Стойчо Младенов за Гриша Ганчев: ЦСКА не е лъжица за всяка уста, Литекс е различно


Стойчо Младенов за Гриша Ганчев: ЦСКА не е лъжица за всяка уста, Литекс е различно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5408 0

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов говори по различни теми в подкаста на bTV "За спорта без клишета". Младенов, който напусна "Армията" след раздор в отношенията му с Гриша Ганчев, заяви, че ЦСКА не може да се управлява по начина, по който Ганчев управляваше Ловеч.

Младенов знае, че още в Ловеч Ганчев не е обичал да делегира права на треньорите, но смята, че ЦСКА не може да се сравнява с Ловеч и фенската маса на "червените" трябва да се използва в името на отбора, а не в други посоки.

"В Ловеч е едно, в ЦСКА е друго. ЦСКА е голям феномен. Такава фенска маса има след себе си, такава армия, че всеки трябва да се възползва. Тази фенска маса трябва да се използва в името на ЦСКА, а не в други посоки", каза Младенов.

"Не може да има сравнение между Ловеч и ЦСКА. ЦСКА не е лъжица за всяка уста. Не можем да приравняваме ЦСКА с провинциален клуб като Литекс. Свещено право на треньора е да си избира кои играчи да взима и кои да не взима", добави още Стойчо, като подчерта, че на последната среща с Ганчев е имало четирима привърженици на ЦСКА, които не са се застъпили за това да получи спортно-техническата власт.

Какво още каза Стойчо Младенов за ЦСКА, както и за решението му да започне работа в ЦСКА 1948, четете в линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички