Стойчо Младенов направи голямо обещание към феновете на ЦСКА след 4:2 над Осиек


Стойчо Младенов направи голямо обещание към феновете на ЦСКА след 4:2 над Осиек
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3246 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след победата с 4:2 за неговия тим над Осиек в първия мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той обеща на феновете на тима, че ще виждат този отбор все по-добър и призна, че "ЦСКА трябва винаги да побеждава".

"Един отлично изигран мач с хубави комбинации, със завършващи комбинации, които ни донесоха преднина, успяхме да отбележим не един и два гола, имахме възможности за поне още толкова. Радващо е, че отборът набира скорост. Има още много какво да се желае.

През второто полувреме физически паднахме. Дадохме два нелепи гола. От нищото успяха да ни отбележат два гола. Изключително доволен и радостен съм, защото моите футболисти показват много висок футболен интелект. За краткото време, в което сме заедно, много бързо възприемат това, което имам като изискване към тях.

Първото полувреме беше впечатляващо, след 60-ата минута започнахме да изоставаме физически. Това е една голяма победа за нас, дава ни голямо преимущество преди реванша. За съжаление, на загрявката ни се контузи играч. Това показва състоянието на отбора. Надявам се за реванша отново да сглобим боеспособен отбор и да играем отново така.

Мачът се играе 90, 95, 120 минути - трябва да бъдем готови. А на този етап не сме готови за това. Не сме готови за висока преса, да преливаме бързо. Докато бяхме свежи нещата се получаваха, след това нещата поутихнаха. Продължихме да сме компактни до края на мача, но приехме противника близо до наказателното поле.

Тактическото разположение на терена, фаза атака, тактическата дисциплина по време на мач - на тези неща обърнах внимание преди мача. Ключовото в мача бе колективната игра. Търсихме къси подавания, преливане от зона в зона. Трябва да подобрим разиграванията. Времето не достига, от мач на мач правим всички тези неща. Това е ЦСКА и трябва винаги да излиза за победа, с цената на всичко трябва да побеждаваме. Голямо благодаря на всички, които ни подкрепиха, те ще виждат този отбор все по-добър.

При всички положение Йоан Баи има разтежения на бедрения мускул и ще бъде извън строя 3 седмици. Не съм говорил с него, ще знаем утре със сигурност. За реванша трябва да подходим по същия начин" - заяви Младенов пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички