Стойчо Младенов към феновете: Това разцепление е пагубно за ЦСКА


Стойчо Младенов към феновете: Това разцепление е пагубно за ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3081 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди сблъсъка с Осиек в Лигата на конференциите. По време на своята пресконференция Младенов отбеляза, че целта му е в следващите две години да застигне и дори да задмине отбора на Лудогорец. 

"Отборът е подготвен по възможно най-добрия начин. Ще имаме възможност да покажем по-добър футбол от последната среща. Имахме възможността да поработим и тактически. Радващото е, че имаме двама почти възстановени състезатели - Бисмарк Чарлс е напълно възстановен, а Мено Кох е с леки проблеми, но се надявам за втория мач да бъде готов. Няма да рискувам с нито един от футболистите. При най-малките съмнения няма да използвам играча", започна Младенов.

"Не съм от този тип, който да дойде и с рязък завой да промени всичко. Трябва да дам възможност на футболистите да се адаптират към моите изисквания. Не може за 5 дена да възприемат абсолютно всичко. Така че промените са малко - и като състав, и като схема на игра.

Моята цел е в тези две години да създадем такъв отбор, който да бъде конкурентноспособен на Лудогорец, а и да надделее над тях. Няма треньор, който да не се стреми да победи. Надявам се и с помощта на феновете отборът да бъде като юмрук и да се справи с противника. 

Дадена ми е възможност в тези две години да работя пълноценно за сформирането на един боеспособен отбор, който да надделее над Лудогорец. В тези две години ще работя неуморно за постигането на тази цел. Надявам се феновете да разберат и да застанат зад отбора.

Това разцепление е пагубно за клуба. Аз разбирам, че търпението им е изчерпано, но трябва да имаме по-голямо търпение. ЦСКА има нужда от време. Не искам да защитавам никого, не съм адвокат на ръководството, но клубът е изчистен откъм задължения и тепърва ще сформираме прехода.

За да стигнем нивото на топ отборите. Надявам се и ръководството да си изпълнят задачата. Ние сме едно цяло, от никого нищо не крия. Мога да отговарям на въпроси, ще бъда директен, няма място за шикалкавене", добави още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички