Христо Стоичков щастлив от раздялата на ЦСКА с Любослав Пенев и Стойчо Стоилов


Христо Стоичков щастлив от раздялата на ЦСКА с Любослав Пенев и Стойчо Стоилов
Снимка: LAP.bg

8100 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е останал изключително доволен от завръщането на Стойчо Младенов начело на ЦСКА. Камата беше първият, който поздрави Младенов след назначаването му.

Според "Тема спорт" Стоичков е щастлив от раздялата с Любослав Пенев и Стойчо Стоилов. Напрежение между Камата и Ел Голеадор има от 2016 г. насам, когато Пенев не уважи поканата за 50-годишния юбилей на Стоичков.

Отношенията му със Стойчо Стоилов също не са добри, като това стана ясно преди година от публикация на Камата в социалните мрежи. „Разбрах, че един човек говорил за мен. Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори“, написа тогава носителят на „Златната топка“.

„Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това, което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и феновете ще го запомнят с това, че на всички стадиони искат да го бият. Но времето му изтича“, предрече Камата през юли 2020 г.

Ето каква промяна направи ЦСКА в групата си преди мача с Осиек.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Гробаря от София, покорил Франция и вдъхновил легендарния Лев Яшин

Името Димитър Антонов едва ли говори много на съвременните фенове на футбола. Вратарят, който е един от първите...

Реклама

Най-четени новини


виж всички