Христо Стоичков щастлив от раздялата на ЦСКА с Любослав Пенев и Стойчо Стоилов


Христо Стоичков щастлив от раздялата на ЦСКА с Любослав Пенев и Стойчо Стоилов
Снимка: LAP.bg

9117 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е останал изключително доволен от завръщането на Стойчо Младенов начело на ЦСКА. Камата беше първият, който поздрави Младенов след назначаването му.

Според "Тема спорт" Стоичков е щастлив от раздялата с Любослав Пенев и Стойчо Стоилов. Напрежение между Камата и Ел Голеадор има от 2016 г. насам, когато Пенев не уважи поканата за 50-годишния юбилей на Стоичков.

Отношенията му със Стойчо Стоилов също не са добри, като това стана ясно преди година от публикация на Камата в социалните мрежи. „Разбрах, че един човек говорил за мен. Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори“, написа тогава носителят на „Златната топка“.

„Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това, което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и феновете ще го запомнят с това, че на всички стадиони искат да го бият. Но времето му изтича“, предрече Камата през юли 2020 г.

Ето каква промяна направи ЦСКА в групата си преди мача с Осиек.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички