Официално: ЦСКА привлече 28-годишен защитник, който е национал на Естония (СНИМКА)


Официално: ЦСКА привлече 28-годишен защитник, който е национал на Естония (СНИМКА)
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

3401 0

Българският гранд ЦСКА официално съобщи, че е осъществил още един трансфер през това лято. "Червените" са привлекли защитник, който е на 28 години и е национал на Естония. Неговото име е Карол Метс, а новината бе съобщена в официалния сайт на клуба.

Договорът на бранителя ще бъде до края на сезон 2021/22, а Метс ще може да участва само в мачовете на тима от Първа лига, тъй като срокът за картотекиране на футболисти за турнира Лига на конференциите вече изтече.

Ето го и съобщението, с което ЦСКА обяви новината:

"ЦСКА привлече естонския национал Карол Метс. 28-годишният защитник премина успешно медицинските прегледи в София и подписа договор с клуба до края на сезона.

В следващите дни Метс ще бъде картотекиран в БФС, като той ще може да участва само в мачовете от българското първенство, тъй като регистрирането на играчите за груповата фаза на Лигата на конференциите приключи на 2 септември.

Естонският бранител има 71 мача за националния отбор на родината си, като дори бе титуляр преди дни при нулевото равенство на Естония в Уелс. През последната година високият 191 см защитник записа 23 срещи в Саудитска Арабия с екипа на Ал Итифак.

Новото попълнение на ЦСКА има сериозен опит в елитните първенства на Естония, Норвегия, Нидерландия и Швеция, където в актива му личат над 300 мача и 10 гола за Флора (Талин), Викинг (Ставангер), НАК Бреда и АИК (Солна)", гласи публикацията, разпространена от "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички