Стоилов след финала: Победата ни е напълно заслужена!


Стоилов след финала: Победата ни е напълно заслужена!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1729 0

Левски успя да грабне трофея във финала за Купата на България. "Сините" надвиха ЦСКА с 1:0 на пълния стадион "Васил Левски". Ето какви бяха първите думи на наставника на Левски Станимир Стоилов след края на мача пред "Diema Sport".

"Аз мисля, че колкото и не звучи реално, но всичко това, което постигнахме, е благодарение на феновете, работата на футболистите", заяви Стоилов.

"Аз се върнах прекалено амбициран, зареден с енергия и решен да върнем Левски на пътя на победите. Винаги съм работил честно и Господ гледа"

Наставникът на "сините" бе категоричен, че Левски е заслужил това отличие.

"Всичко, което сме правили аз и отбора, беше, за да върнем любовта и уважението. Върнахме уважението към клуба и за десерт взехме тази Купа".

"В съблекалнята пяхме много песни за Левски. Работим честно и почтено в полза на Левски и резултатът се вижда. Казах, че ако се класираме за Европа, все едно сме спечелили титлата. Така е, а Купата е десерт".

"Трудно мога да обещая надграждане. Надявам се да намерим нашия път. Ситуацията е трудна, за да говорим за надграждане", завърши треньорът на Левски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза любимец на "Герена" за финала

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички