Пламен Марков посъветва ЦСКА да обърне внимание на друго, не на треньорските смени


Пламен Марков посъветва ЦСКА да обърне внимание на друго, не на треньорските смени
Снимка: Yulian Todorov/LAP.bg

2980 0

Легендата на родния футбол Пламен Марков даде съвет на ЦСКА от дистанция. Бившият национален селекционер работи на "Армията" в периода 2015-2021 година, като беше спортен директор, а след това изпълнителен.

Марков коментира думите на бившия съсобственик в столичния гранд - Юлиан Инджов, който каза, че докато ръководството на БФС е в настоящия си състав, България няма да има шампион, различен от Лудогорец.

"Вероятно г-н Инджов е прав, макар че тази година ЦСКА бе много близо и титлата бе напълно във възможностите на "червените". За съжаление, всеки може да пропусне дузпа и не обвинявам Иван Турицов. Тази година обаче бе изключение от цялостната картина в родния футбол и затова съм съгласен с Инджов.

Съветът ми към ръководството на ЦСКА е да обърне внимание на селекцията, а не на треньорските смени, защото видяхме, че в последните години те не дадоха добър резултат. Трябва да се търсят по-качествени футболисти, а не да се сменят треньори", заяви той пред "Тема спорт".

Докато беше на "Българска армия", Марков работи с деветима различни треньори - Христо Янев, Едуард Йорданеску, Стамен Белчев, Нестор Ел Маестро, Любослав Пенев, Добромир Митов, Люпко Петрович, Милош Крушчич и Бруно Акрапович. А ето какво каза Марков за осъдителното поведение на Георги Иванов в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички