Стефано Белтраме: В България ситуацията с вируса не е толкова сериозна


Стефано Белтраме: В България ситуацията с вируса не е толкова сериозна
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

47965 0

Дошлият от италианския шампион Ювентус играч на ЦСКА - Стефано Белтраме, говори пред медии в Торино за ситуацията с коронавируса в България, както и как влияе той върху родния футбол. Той определи ситуацията като "нетолкова сериозна".

"В България ситуацията с вируса не е толкова сериозна. Единствено в петък затвориха магазините, като работят само хранителните такива и аптеките. В същия ден от футболната федерация официално обявиха, че прекратяват първенството за един месец – до 13-и април. Решението го разбрахме след тренировката. Сега имаме четири почивни дни и във вторник отново ще тренираме нормално" - започна Белтраме.

"Напълно съгласен съм с идеята всички първенства да бъдат спрени. Най-важното е здравето. Ще видим по-късно как ще се оправим с календара. Просто няма други варианти" - сподели още 27-годишният полузащитник относно родната Първа лига.

Той смята още, че няма да е редно титлата в Италия да бъде дадена на отбора, който в момента е лидер (Ювентус), защото и други тимове имат амбиции за нея. Meждувременно, в тима на "бианконерите" вече има диагностициран заразен от коронавирус. Кой е той - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички