Стефано Белтраме постави голяма цел пред ЦСКА в Лига Европа, отличи двама играчи


Стефано Белтраме постави голяма цел пред ЦСКА в Лига Европа, отличи двама играчи
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1630 0

Полузащитникът на ЦСКА Стефано Белтраме коментира ситуацията при "червените" и участието на тима в груповата фаза на Лига Европа. Италианецът призна, че в отбора се целят във второто място и излизане от групите. Освен това, той отличи Али Соу и Валентин Антов от "армейците".

"Изиграхме 4 мача в Лига Европа и ги спечелихме всичките. Победата в Базел беше подвиг. Паднахме се в доста балансирана група. Можехме да изтеглим и по-трудни съперници. Рома е фаворит, а другите три отбора ще се борят за второто място. Именно това е нашата цел. Вече съм играл на "Олимпико" с дублиращия отбор на Ювентус. Сега усещането ще е съвсем различно, но жалко, че няма да има фенове. Със сигурност ще си разменя фланелката с моя добър приятел Леонардо Спинацола. Сега още не мислим за Рома, започваме с ЧФР Клуж и това е мач, който ще определи пътя ни в групата" - започна той пред италианците.

"Соу се справя много добре. Той трябваше да подпише с Дижон, но в крайна сметка остана. Капитанът ни Антов е роден през 2000 година, но е много качествен защитник и напредва бързо. В последния ден от трансферния прозорец взехме и двама футболисти от Уотфорд - Адалберто Пеняранда и Джером Синклер, които доста ще ни помогнат. Да играя в чужбина е хубаво изживяване. Вече знам английски и нидерландски, а искам да науча и български, но няма да е лесно, защото езикът е доста труден. Със сигурност участието в Лига Европа е чудесна възможност. Ще дам всичко от себе си и дано имам шанса да се върна в Италия и да се утвърдя в Серия А" - сподели още той.

А преди дни друг играч на ЦСКА се изказа оптимистично за излизане от групите на Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички