ЦСКА ще привлича предимно българи от следващия сезон


ЦСКА ще привлича предимно българи от следващия сезон
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2984 0

Рязка промяна ще претърпи трансферната политика на ЦСКА през следващите месеци. Клубът ще заложи основно на привличането и изграждането на родни футболисти, твърди "Тема Спорт". Лятната селекция няма да има нищо общо с тази преди 10 месеца, когато на "Армията" акостираха 10 чужденци. Този път картината ще е коренно различна.

"Червените" са си направили изводите на база миналогодишната селекция, когато клубът се раздели с две от новите си попълнения - Диего Фабрини и Тони Уот. Те изтъкнаха "лични причини" като мотив за напускането си. Бързо стана ясно, че привличането на италианеца на "Армията" е било грешка. Така се получи и с шотландеца, който в началото на тази година се завърна в родината си.

На подобни мащабни селекции от по близо една дузина чужденци, каквато бе миналогодишната, на този етап се слага край. Очаква се от следващия сезон българските футболисти в състава на ЦСКА да преобладават - нещо, което не се е случвало през последните години. Този сезон пък бе достигнат пикът на чуждестранната инвазия в Борисовата градина и отборът е сериозно доминиран от легионери.

Преди старта на новия сезон "червените" ще привлекат не повече от един-двама чужденци. С някои от настоящите пък ще се стигне до раздяла поради изтичащи договори или други причини. Кой може да вземе Едвин Джеси вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички