Ясен е заместникът на Али Соу в ЦСКА


Ясен е заместникът на Али Соу в ЦСКА
Снимка: LAP.bg/ Емона Цончева

6174 0

След продажбата на Али Соу в Ростов, изглежда ясно кой ще го наследи на върха на атаката ЦСКА. Според информация на "Тема Спорт", новото попълнение Жорди Кайседо ще получи шанса си още в първата среща, в която доскорошният голмайстор на "червените" няма да играе. Армейците се изправят срещу Черно море в събота. 

Еквадорският стрелец вече има картотека да играе за "червените", след като нямаше как да дебютира срещу Славия през миналия уикенд. След като ЦСКА се раздели и с Ахмед Ахмедов, в момента Бруно Акрапович не разполага с друг вариант и ще заложи на Кайседо, въпреки че нападателят все още не е във върхова физическа форма. Друга алтернатива може да е Георги Йомов, но подобно решение на Акрапович изглежда малко вероятно. 

Жеферсон пък вече тренира на пълни обороти. В дните до срещата с Черно море босненският специалист ще реши дали да заложи на него сред титулярите, или ще го остави резерва.

Както е известно, в последните дни на "Армията" ври и кипи, след като Гриша Ганчев обяви решението си да напусне клуба и да спре издръжката на тима. Въпреки че ръководството на тима увери, че финансовата ситуация в отбора е добра и има пари в клубната каса, вече се заговори, че две от звездите на ЦСКА искат да напуснат час по-скоро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички