Стана ясно кога ще е срещата между Гриша Ганчев и феновете


Стана ясно кога ще е срещата между Гриша Ганчев и феновете
Снимка: Оф. сайт на Литекс

2348 0

Срещата между собственика на ЦСКА Гриша Ганчев и 20-ина привърженици от основните фракции ще се проведе утре, 15 октомври, от 18,00 часа.

Сбирката ще е в офиса на Ганчев и на нея ще се дискутират редица наболели въпроси. Сред тях е слабото представяне на отбора и треньорската криза, пише "Тема спорт". Ще се засегне и темата с главния мениджър Стойчо Стоилов, който стана обект на доста критики от страна на феновете в последно време. “Сектор Г” дори поиска оставката му с декларация. Впоследствие Стоилов имаше среща с голяма група привърженици и страстите поутихнаха.

Феновете и Ганчев ще дискутират и ситуацията около изграждането на новия стадион. На този етап се изчаква правителството да гласува създаването на съвместното дружество за “Армията” и Панчарево между клуба и държавата.

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев не е много в течение по този важен въпрос. “Да си кротуваме засега и да видим. Говореше се, че ще стане тази седмица, после онази… Деликатна тема е. А дано и с емблемата вече всичко да свърши и да я оставим тази тема в миналото”, каза Пената.

А какви са последните спекулации около треньорския пост в ЦСКА - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички