Шеф в ЦСКА: Не искахме да се разделяме с Люпко, стремим се към първото място


Шеф в ЦСКА: Не искахме да се разделяме с Люпко, стремим се към първото място
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1508 0

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета заяви пред Tuttomercato, че от клуба не са имали намерение да се разделят с Люпко Петрович, но той е подал оставка. "Треньорът подаде оставка, ние нямаше да го сменим. Сега продължаваме напред с досегашния му помощник. Вярвам, че той ще бъде много добър треньор. За момента това е идеалното решение“, каза Джарета.

Той говори и за целите пред "червените", които в момента са четвърто място, а в предстоящия кръг гостуват на Локомотив Пловдив, който има 4 точки преднина. "Искаме да сме в тройката. Стремим се към първото място. В момента имаме по-малко точки от очакваното, но се надявам да наваксаме.“, допълни още Джарета.

Също така италианецът отрече да е търсил своя сънародник Серсе Козми, който води Венеция, за треньор на ЦСКА: "Никога не съм говорил със Серсе да дойде в България. Аз оценявам спецификата на първенството, играчите и местната култура. Това е причината да не предлагам Козми за треньор в България. Това е треньор, с който с удоволствие бих работил в Италия“.

Междувременно новият треньор на ЦСКА - Милош Крушчич, обяви какъв футбол иска от отбора - вижте какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички