Белчев поема ЦСКА до дни, "червените" плащат компенсация на Арда


Белчев поема ЦСКА до дни, "червените" плащат компенсация на Арда
Снимка: БГНЕС

5309 0

Спекулациите около треньорския пост в ЦСКА продължават с  пълна сила, след като от клуба все още не са съобщили официално чрез сайта си кой ще замени Люпко Петрович. Спортният директор Кристиано Джарета, както и Гриша Ганчев обявиха, че Милош Крушчич ще бъде старши треньор.

Според "24 часа" обаче Стамен Белчев почти сигурно отново ще поеме "червените", като вестникът се позовава на няколко източника. Роденият в Хасково специалист упорито отрича каквито е да е контакти с шефове от Борисовата градина, но в момента текат последни преговори между собственика на „червените" Гриша Ганчев и ръководството на Арда за финансовата компенсация, която трябва да се плати на новака в Първа лига. Такава със сигурност ще има, защото Белчев има железен договор като старши треньор на тима от Кърджали.

Очаква се преговорите да приключат с успех за ЦСКА и Белчев да се върне на „Армията" в началото на следващата седмица, още преди края на паузата на първенството заради евроквалификациите на националния ни отбор. Дебютът на Белчев в ЦСКА бе на 1 декември 2016 г. В първите си 17 шампионатни срещи той постигна 11 победи, 4 равенства и 2 загуби, при 26:9 голова разлика с 37 точки.

А как се изказаха в Нигерия за играча на "червените" - Вив Соломон-Отабор - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички