Стамен Белчев за голям талант на ЦСКА: Готов е и заслужава шанс в професионалния футбол


Стамен Белчев за голям талант на ЦСКА: Готов е и заслужава шанс в професионалния футбол
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3079 0

Старши треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА - Стамен Белчев, се изказа ласкаво по адрес на талантливия юноша на клуба Илиан Антонов и изрази личното си мнение, че младокът заслужава шанс за изява в професионалния футбол:

"Илиан е много трудолюбиво момче и иска всеки ден да се учи и да расте във футбола. Предполагам, че всички вече са видели, че най-силното му качество е бързината и играта на скорост. Живее с футбола и от наблюденията, които имам над развитието му в последната една година, прави крачка напред", коментира Белчев пред "Тема Спорт" и допълни върху какво още трябва да работи Антонов:

"Не трябва да се избързва, но със сигурност върви във възходяща линия. Разбира се, има още много какво да се желае. Смятам, че трябва да наблегне върху завършващия удар и в комбинативността, докато центриранията му в повечето случаи се получават много добре. Не трябва да се главозамайва, а да продължи да се труди по същия начин, както досега, за да може да постигне още по-голямо развитие", посъветва го наставникът на дублиращия тим на "армейците".

За финал той заяви, че решението за това къде точно ще играе Илиан Антонов през сезон 2023/24 е в ръцете на Саша Илич и ръководството на ЦСКА:

"Това е решение на Саша Илич и ръководството дали Илиан ще играе при мен в Трета лига, за първия отбор, или ще бъде преотстъпен. Личното ми мнение е, че е готов и заслужава шанс да играе в професионалния футбол!".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Юноша на ЦСКА разминава съперници със завидна техника, феновете: "Ще стане много добър" (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички