Димитър Евтимов: Имаме качествата и играчите, които да помогнат ЦСКА да стане шампион


Димитър Евтимов: Имаме качествата и играчите, които да помогнат ЦСКА да стане шампион
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1936 0

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов е на мнение, че отборът има качеството и футболистите, с които отборът да стане шампион. Отборът се прибра от подготвителния си лагер в Австрия, като стражът оцени, че всичко е минало добре и отличи победата срещу Базел.

"Победите са важни - това е манталитет"

"В контролите, които изиграхме, показваме много добро лице. Особено първите два мача, когато бяхме по-свежи. Показахме, че имаме качествата и футболистите, които да помогнат ЦСКА да стане шампион. Доста ползотворен лагер, каза Евтимов.

"Дали е контролен мач или не, победата над Базел носи престиж. Имаме история с Базел. Такива мачове са добре дошли за отбора. Дали срещу Базел, дали срещу друг, победите са важни. Това е манталитет. Трябва да побеждаваш не само в първенство, дори и в приятелските мачове. Победата е най-важна".

Паузата беше много кратка. Малко неща могат да се променят. Беше важна адаптацията на новите футболисти. Тя тепърва ще продължи. Трябва да разберат начина, по който играем", допълни той, като заяви, че ще е удовлетворяващо влизане в групите на Лигата на конференциите. Най-важното обаче е първо да се отстрани Сепси.

Конкуренцията за вратарския пост

Относно конкуренцията на вратарския пост: При мен мотивацията винаги е много висока. В мачовете, в които са ми давали шансове, съм бил на ниво. Моята задача е да правя избора на треньора по-труден. Надявам се да се отвори въпросителна на треньора. Правя всичко", завърши футболистът. Наставникът на ЦСКА Саша Илич също сложи като цел класиране в групите на ЛнК и обясни кога ще се присъединят Фатеон и Назон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички