Илич обясни за Назон и Фаетон и обяви: Амбициите са да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите


Илич обясни за Назон и Фаетон и обяви: Амбициите са да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3823 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич даде своя коментар за подготовката на "червените" преди старта на новия сезон. Той е доволен от показаното от своите играчи, като заяви, че разчита на някои от младите, които бяга в Австрия и взеха участие в контролите. В Първа лига отборът му стартира с гостуване на Хебър.

Малко време за почивка, но доволен от подготовката

"Най-вече е важно, че нямаме контузени. Доста добре тренирахме, имахме 4 качествени контроли. Почивката не беше много - 9-10 дни, имахме и играчи с националните си отбори, които закъсняха или не дойдоха на лагера, но това е футболът", заяви Илич при пристигането си в София и коментира подготовката на младите играчи.

"Антонов е от младите играчи. Той, Папазов, Жабов, Симеон Александров, Чорбаджийски...много съм доволен как се представиха, на ниво бяха. Някои от тях ще бъдат част от ЦСКА".

Относно това кога се очакват в София Дюкенс Назон и Матиас Фаетон. "Имам информация, че до два дни ще са в София и ще се включат в тренировките", като бе запитан и дали "червените" имат интерес към Никола Илиев, на което наставникът отговори, че "всеки класен български играч е добре дошъл в ЦСКА".

Амбициите за представянето в Европа

Той коментира и каква е целта на отбора в Лигата на конференциите, където ЦСКА ще играе срещу румънския Сепси. "Изтеглихме най-тежкия възможен противник, който бе в урната, за Втори квалификационен кръг на Лигата на конференциите – румънският Сепси. Трябва да мислим кръг за кръг и стъпка по стъпка. Амбициите са да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите", заяви Илич. ЦСКА е изключително активен на трансферния пазар, като последният желан е съотборник на едно от новите попълнения.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички