ЦСКА съобщи за атака към емблемата на клуба, намекна откъде идва


ЦСКА съобщи за атака към емблемата на клуба, намекна откъде идва
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2554 0

Вицешампионът на България ЦСКА съобщи за атака срещу емблемата на клуба. "Армейците" сториха това чрез официалния си сайт, като намекнаха откъде идва - "от самозванците без стадион и публика, изкуствено създадени, за да разделят армейската общност".

Публикуваме обръщението към "червените" фенове от клуба без редакторска намеса:

"Армейци,

информираме Ви, че е налице нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на ЦСКА. Емблемата, която официално и според всички правила и закони в тази страна принадлежи на ЦСКА.

Не искаме отново да напомняме през какви перипетии и процедури преминахме, какви средства и ресурси вложихме, за да бъде емблемата отново на своето изконно и полагащо се място, а именно - на стадион „Българска армия“, греейки ярко на гърдите на екипите на нашите футболисти.

Опитът за атака и грубо погазване на всякакви законови и морални ценности няма да Ви изненада. Няма да Ви изненада и от къде идва. Отново от самозванците без стадион и публика, изкуствено създадени, за да разделят армейската общност. Отново господата моралисти са намерили някакви мотиви, процедурни алабалистики и запетайки в наредбите и какво ли не, за да подадат пред Патентно ведомство на Република България своето нелепо искане за отмяна на регистрацията на притежаваните от клуба ни символ и търговска марка.

Ще ви информираме своевременно как се води и как ще спечелим тази нова битка. Искаме да Ви уверим, че клубът ни ще защитава докрай своите интереси, воден от веруюто на армейската публика:

“Емблемата ще браним дори с кръвта си“..." - написаха "червените".

Междувременно, ЦСКА привлече световен шампион с Франция при юношите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички