Стамен Белчев отстрани играч заради лоша дисциплина


Стамен Белчев отстрани играч заради лоша дисциплина
Снимка: БГНЕС

2342 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели пред официалния клубен сайт на "червените" очакванията си за двубоя с Локомотив (Пловдив). Срещата от 16-ия кръг на Първа лига е утре (26 ноември) от 15:30 часа на стадион "Локомотив".

Той заяви, че с организирана игра, отборни действия и дисциплина ЦСКА може да подчини Локомотив. Белчев се надява отборът да покаже по-добро лице спрямо последния мач с Ботев Пловдив, завършил при резултат 1:1.

„Очаквам да покажем едно по-добро лице от последния мач с Ботев. Да бъдем дисциплинирани и да се борим до край за победата . Всеки противник се опитва да покаже най-доброто, когато излиза срещу нас. Знаем много добре, че ЦСКА е дразнител за всички. Локомотив е един от най-опитните отбори, но се надявам, че с организирана игра, отборни действия и дисциплина ще ги подчиним. Напоследък всички съдийски решения са в нас ущърб, но не е моя работа да коментирам. Надявам се, че утре съдията ще покаже еднакъв критерий“, коментира Белчев.

Той сподели и какво е състоянието на контузените футболисти в състава. "Стойчо Атанасов и Александър Георгиев са трайно контузени, но е добре, че Божидар Чорбаджийски се завръща в групата. Вчера отстраних заради лоша дисциплина Милчо Ангелов от тренировка и вероятно няма да разчитам повече на него до края на полусезона. Густаво Кулма имаше заболяване през седмицата, но вече всичко е наред с него. Не трябва да се оплакваме. Трябва с това, с което разполагаме да покажем най-доброто, на което сме способни“, заключи наставникът на „червените“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички