Белчев остана недоволен от ЦСКА: Усети се отсъствието на Каранга


Белчев остана недоволен от ЦСКА: Усети се отсъствието на Каранга
Снимка: БГНЕС

976 0

Треньорът ЦСКА Стамен Белчев остана недоволен от представянето на своя тим при равенството срещу Ботев (Пловдив).

"Не можахме да спечелим, защото не успяхме да наложим нашия начин на игра. Трябваше да бъдем малко по-търпеливи в предни позиции. Ботев игра добре на контраатака и не успяхме да се противопоставим в по-голямата част от мача. И срещу Разград дават три точки, и срещу Ботев също. Когато не можеш да победиш след тази хубава победа, то тя се обезличава“, каза още наставникът на ЦСКА.

"Наистина Каранга е един страхотен футболист. Днес се усети неговото отсъствие. Човекът, който трябваше да го замести не се справи по най-добрия начин. Имахме и ние шансове, но за съжаление не се получи. Нямахме много чисти голови положения. Мисля, че за отбор като ЦСКА това не е достатъчно, без да подценявам тима на Ботев. Днес не беше нашия ден. Имаме нужда от нови хора. Имаме набелязани футболисти, но няма да ги коментирам. На мен ми се иска Фернандо Каранга да остане в ЦСКА", допълни наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички