ЦСКА готви трансферен удар, взима голмайстор от Австрия


ЦСКА готви трансферен удар, взима голмайстор от Австрия
Снимка: БГНЕС

3189 0

Ръководството на ЦСКА е близо до осъществяването на трансферен удар.  От "Армията" са в напреднали преговори за голмайстора на австрийската втора дивизия - Сейфедин Чаби, а трансферът е подготвян от няколко седмици. 

24-годишният нападател е в тима от този сезон и до момента има 15 гола в 17 мача, а тимът му е лидер в класирането. За последно Чаби се разписа в петък вечерта при домакинското равенство на Рийд – 2:2 срещу Вайнер Нойщад.

Според OÖ Krone, към футболиста има интерес от няколко клуба, но най-сериозен е този от страна на ЦСКА.  Специализираният сайт Transfermarkt оценява Чаби на около 500 000 евро, а настоящият му договор е до 2020 година. 

Чаби е играл за втория отбор на Хофенхайм и Санкт Гален. През зимата на 2017 година подписва с краткосрочен договор с Щурм Грац, за който има 7 мача. През изминалото лято преминава в Рийд като свободен агент.

Това не е първият път, когато българският отбор поглежда към австрийското първенство. Преди година “червените” отново пробваха да привлекат нападател от второто ниво на австрийския футбол - Рафаел Двамена от Аустрия (Лустенау).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички