Двама играчи на ЦСКА със сериозни контузии


Двама играчи на ЦСКА със сериозни контузии

893 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за предстоящия двубой с Ботев (Пловдив) . Срещата от XVI кръг на Първа лига е утре (18 ноември) от 15:00 часа на стадион "Българска армия".

Той се надява тимът да покаже добра игра и да победи. Белчев за пореден път е категоричен, че никой противник не трябва да бъде подценяван и всички трябва да са концентрирани, за да успее ЦСКА да вземе нови 3 точки.

Треньорът разкри, че Стойчо Атанасов и Александър Георгиев, който получиха контузии по време на лагера с младежкия национален отбор, пропускат мачовете до зимната пауза, а Кирил Десподов изпитва болки, но въпреки това е в групата за двубоя.

Стамен Белчев сподели, че отсъствието на Фернандо Каранга, който ще изтърпи наказание за получения червен картон срещу Лудогорец, не би трябвало да се отрази на представянето на тима и Милчо Ангелов и Кевин Кубемба ще покажат, че могат да го заместят на върха на атаката.

"Очаквам да победим Ботев Пд с една добра игра. Да покажем добрата игра, която показахме в по-голямата част срещу Лудогорец. Ще се изправим срещу един от добрите отбори в групата. Не трябва да има подценяване и да мислим, че ни очаква лек мач и че Ботев ше се бие самичък. Тези три точки, които взехме в Разград, за да имат цена, трябва да спечелим и утрешния мач", каза Белчев пред клубния сайт.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички