Стамен Белчев: Извинявам се от името на целия отбор, недопустимо е да играем така


Стамен Белчев: Извинявам се от името на целия отбор, недопустимо е да играем така
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3287 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори след мъчната победа за своя тим в първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу малтийския Сиренс. "Червените" надделяха след пълен обрат с 2:1, но далеч не се представиха на ниво.

"Бяхме добре разузнали противника, знаехме как ще изглежда. Според мен го имаше подценяването в отбора, макар че говорих, че в Европа силите се изравняват. Искам да се извиня от името на целия отбор, недопустимо е да играем така. Ако тръгнеш да се настройваш по време на мача, се получава това напрежение. Видя се, че не е толкова лесно. Контролирахме, но до 20-ия метър. Там, където трябваше да има острота, не се получаваше. 

На моменти позициите, които играчите заемаха, не бяха правилни. Имаше и много грешки, това ме плашеше най-много, че когато сбъркаме, противникът ще има грешки, точно така и стана. И 3-мата, които се включиха, се представиха добре. Доволен съм, включиха се с желание и раздвижиха играта в предни позиции. Моите изисквания са много по-големи за всички.

За всеки един футболист е важно да чувства подкрепата на треньора. Всички имат моята подкрепа. Всички са добри футболисти, просто днес не им беше ден. Има вероятност ЦСКА да играе с Али Соу и Ахмед Ахмедов един до друг. Нека не бързаме, когато дойде времето.

Важно е да бъдем домакини в жребия, но няма публика, липсва ни подкрепата на нашите фенове. На 17-ти септември е следващият мач. Най-важното е ние да изглеждаме много по-добре, това е истината. Трябва да се променят грешките, които допуснахме днес. Първата ми работа е това днес. От утре почваме да се подготвяме за мача със Славия" - сподели Белчев.

Междувременно, ЦСКА пусна в продажба билетите за дербито със Славия от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички