Фантастичен бонус за всеки гол на ЦСКА в първия мач в Лига Европа


Фантастичен бонус за всеки гол на ЦСКА в първия мач в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1778 0

ЦСКА започва кампанията си в Лига Европа от втория кръг на квалификациите, като в четвъртък вечер "червените" са абсолютен фаворит в сблъсъка с малтийския Сайренс. А най-големият спонсор на клуба - Winbet, предлага изключителен бонус за потребителите на платформата за двубоя (офертата е за потребители над 18-годишна възраст). 

Коефициентът за успех на отбора на Стамен Белчев е едва 1.12, но букмейкърът предлага на потребителите по 20 лева бонус за всеки гол, отбелязан в полза на ЦСКА. Колкото повече голове отбележат "червените", толкова по-сериозна ще е крайната сума на бонуса. 

Всеки може да се класира за участие в тази оферта, като условието е да бъде направен квалифициращ залог преди мача на стойност 20 лева или повече на коефициент от 1.30 или по-висок. Пълните правила на офертата 20 лева бонус за гол на ЦСКА вижте в сайта на Winbet

Всеки навършил 18 години гражданин може да се възползва от офертата, като единствено трябва да има отворена сметка в букмейкъра. Ако не разполагате с такава, може да направите регистрация в Winbet през този линк! Началният бонус на компанията е в размер на 200% от първия депозит. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички