Стамен Белчев: Беше тежък мач за ЦСКА, тепърва ще се настройваме на вълна евротурнири


Стамен Белчев: Беше тежък мач за ЦСКА, тепърва ще се настройваме на вълна евротурнири
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2913 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев даде своето мнение за победата над БАТЕ Борисов в Лига Европа. Белчев заяви, че е доволен от целия отбор, но няма време за празненства, а вече трябва да се мисли за мача срещу шампиона Лудогорец през уикенда.

"Бяхме добре разузнали БАТЕ. Мисля, че с добра дисциплина през целия мач успяхме да спечелим. Мога да отлича колектива днес. Беше тежко, имаше и хора с проблеми, но съм доволен от всички. Доволен съм от себераздаването", започна Стамен Белчев.

"До неделя имаме само три дни, така че ще се опитаме да възстановим отбора за мача с Лудогорец. Трябва да сме подготвени, ако искаме да играем сериозни мачове.

БАТЕ е добър отбор, но мисля, че днес показахме едно добро лице. През цялото време чувахме феновете, затова им благодаря. Надявам се да продължим напред и да имаме поводи за радост", добави още той.

"Лесни противници в Европа няма, така че тепърва ще се настройваме на вълна евротурнири и ще разузнаем добре противника. Няма да го подценим, защото победа може да ни прати на плейофа за влизане", завърши Белчев.

В следващия трети квалификационен кръг на Лига Европа ЦСКА ще се изправи срещу представителя на Фарьорските острови Б36 Торшавн. Двубоят е на 24 септември на стадион "Българска армия", а в bwin залози на живо може да намерите коефициенти за поредното европейско предизвикателство пред "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички