Радостин Кишишев: БАТЕ Борисов го кара на стари лаври


Радостин Кишишев: БАТЕ Борисов го кара на стари лаври
Снимка: Getty Images/Guliver

1831 0

БАТЕ Борисов се превърна в кошмар за българските отбори, след като преди години отстрани и Левски, и Литекс. Сега ЦСКА ще опита да сложи край на тази тенденция, след като двата тима се изправят един срещу друг в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Бившият играч на Литекс Радостин Кишишев, който бе част от онзи състав на "оранжевите", победен от БАТЕ, смята, че беларуският тим вече го кара на стари лаври и се надява това да му изиграе лоша шега и "армейците" да продължат напред.

"БАТЕ не е онова страшилище, което беше. Хегемонията му в Беларус беше прекъсната. Хубавото е, че сега всичко се решава в една среща и ЦСКА е домакин. Мисля, че е време да загубят в България. Сега е моменът да покажем, че българският футбол има своите достйнства. ЦСКА имаха проблеми срещу малтийския Сиренс.

С тази пандемия е трудно. Всичко се развива в бързи темпове. Идват нови футболисти, съставът се обиграва, но ЦСКА вече започна да намира себе си. БАТЕ я кара на стари лаври и се надявам това да им изиграе лоша шега" - сподели Кишишев пред "България Днес".

А къде да гледаме мача ЦСКА - БАТЕ Борисов в Лига Европа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички