Петър Жеков с революционно предложение за нападението на ЦСКА


Петър Жеков с революционно предложение за нападението на ЦСКА
Снимка: Иван Йочев

2947 0

Легендата на ЦСКА Петър Жеков направи революционно предложение към настоящия отбор. Той смята, че "армейците" трябва да играят с двама, дори и с трима нападатели в схема 3-4-3 или 3-5-2. Освен това, той подчерта важността на двубоите с БАТЕ Борисов и Лудогорец.

"Може би в ЦСКА трябва да променим тактиката. Отборът тряб­ва да играе по-атакуващо, с двама или трима нападатели. За мен, ако вземем в предвид какви са настоящите футболисти, схемата трябва да бъде или 3-4-3 или 3-5-2. Али Coy не може да е сам.Той мине един, мине втори, и след това му вземат топката. За мен е добър вариант отпред да играе Енрике Рафаел. Той е бърз, по­казва добра форма, ще помогне много на Coy" - започна Жеков пред "Мач Телеграф".

"И мача с БАТЕ, и този с Лудогорец са много важни. Сега нека мислим само за европейския двубой. Той ни предстои. Иначе е ясно, че с Разград също ще е много тежко, добър отбор са те. Кол­кото до битката с беларусите, знам че те ви­наги бият българските тимове - Левски, след това Литекс. Дано този път нещата се проме­нят. Ви­дях се с играчите, всич­ки са добри футболисти. Трябва им време. Имат езикова бариера, казват само „Здравей" и "До­бър ден" - споделя още той.

Жеков допълни, че Стамен Белчев трябва да се възползва от отсъствието на двама ключови футболисти при съперника в лицето на Драгун и Стасевич. А вече е ясно и срещу кой отбор ще се изправи ЦСКА, ако отстрани БАТЕ Борисов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички