Сред препълнените трибуни: Емблематично присъствие на "Армията" за ЦСКА - Лудогорец


Сред препълнените трибуни: Емблематично присъствие на "Армията" за ЦСКА - Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2603 0

ЦСКА се готви за изключително важен и емоционален ден. "Червените" ще изиграят последния си мач не само за календарната година, но и последния такъв в своя дом стадион "Българска армия" в познатия му вид.

Какво предстои?

31-кратните шампиони посрещат един от основните претенденти за титлата - Лудогорец, в неделя (10.12) от 17:45 часа. Това ще бъде и бенефис на легендарния им стадион, който ще претърпи дългоочакваната си пълна реконструкция.

Емоционално и горещо

Възпитаниците на Нестор Ел Маестро ще се изправят срещу разградчани пред пълните до краен предел трибуни на "Армията". В Борисовата градина се очакват над 20 000 запалянковци, сред които и много емблематични фигури от "червената" история.

Любопитно присъствие

Двама от собствениците на ЦСКА - Гриша Ганчев и най-успешният български футболист в историята Христо Стоичков, се очаква да заемат местата си сред привържениците, пише "Тема Спорт".

Въпреки натоварения си график, легендарният номер 8 посещава често "Армията". Заедно с Ганчев преди 2 години той изгледа домакинство над Берое. Миналото лято пък зарадва стотици фенове, участвайки в популярния "Армейски следобед". Камата бе на стадион "Васил Левски" за двубоя със Сейнт Патрикс от Лигата на конференциите. Освен това, при възможност той посещава Борисовата градина по различни причини.

Междувременно треньорът на разградчани Георги Дерменджиев се закани на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички