Потвърдено за SportLive: Истината - ще играе ли Густаво Бусато срещу Лудогорец?


Потвърдено за SportLive: Истината - ще играе ли Густаво Бусато срещу Лудогорец?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2598 0

Отборът на ЦСКА е изправен пред последния си и един от най-важните си и емоционални мачове за годината. 31-кратните шампиони посрещат Лудогорец в последния си двубой в своя дом стадион "Българска армия" в познатия му вид.

Определено, най-дискутираните теми в червените редици са предстоящата реконструкция на съоръжението, битката за първото място и препълнените до краен предел трибуни, които се очакват в неделя. Има обаче и още един въпрос, който мъчи запалянковците на столичния гранд, а той е - ще играе ли Густаво Бусато срещу разградчани?

Какво се случи?

Един от най-добрите и постоянни играчи на ЦСКА записа поредна силна среща срещу Славия в петък. Бразилецът на няколко пъти се намеси страхотно, помагайки на отбора да се класира на 1/4 финалите. 15 минути преди последния съдийски сигнал обаче той бе сменен принудително след сблъсък с противников футболист. На негово място влезе Димитър Евтимов, а слуховете дали титулярният страж ще успее да се върне за "орлите" започнаха мигновено.

Каква е истината?

В последните дни се появявят разнопосочни спекулации относно състоянието на вратаря. Източник на "SportLive.bg" заяви категорично, че Бусато е готов да застане под рамката на вратата за големия двубой. 

Какво предстои?

ЦСКА приема Лудогорец в неделя (10.12) от 17:45 часа. В историческия ден на стадион "Българска армия" се очаква да присъстват над 20 000 "червени" привърженици, които да вдъхновят любимците си за успех и да видят за последно своя дом в познатия му вид.

Междувременно станаха ясни плановете на "армейците" за зимната пауза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички