Христо Стоичков се закани да подкара първия багер към "Армията"


Христо Стоичков се закани да подкара първия багер към "Армията"
Снимка: Lap.bg

2657 0

Световната футболна легенда и акционер в ЦСКА - Христо Стоичков, заговори в подкаста на "Код Спорт" относно предстоящата реконструкция на стадион "Българска армия". 

Стигна се дотам ветеранът да отговаря и за опитите на Николай Веселинов да бави началото на грандиозния проект чрез жалби, които паднаха на по-късен етап в съда. 

В допълнение Стоичков заяви, че е готов още в понеделник (11 декември) да подкара първия багер към "Армията", която ще бъде изцяло съборена за изграждането на чисто новото съоръжение. 

Коментарът на Камата

"Питай го г-н Гриша Ганчев в седмицата колко пъти говорим, за какво говорим. Няма как, но щом държавата ти казва ОК, щом министерството ти казва ОК, щом общината ти казва ОК, ще трябва да държа сметка на някакъв си където ни копа, ни реже.

На 11 декември ела да видиш как съм вкарал багерите вътре и са започнали с копането, па да видим, да ходи да се обажда и оплаква на когото си иска. На 11-ти лично аз ще вкарам първия багер.

За това е Гриша Ганчев. Той е човек с голямо сърце, но много хора се възползват от това кой е Гриша Ганчев. Много му е голямо сърцето и е мека Мария, понякога трябва гьостерицата да играе. Но той е за ЦСКА, той е за спорта, той обича", категоричен е легендата. 

Вижте защо Стоичков не е успял да доведе Божинов в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички