Спортният шеф на ЦСКА обясни защо бе привлечен Ахмед Ахмедов


Спортният шеф на ЦСКА обясни защо бе привлечен Ахмед Ахмедов
Снимка: cska.bg

3250 0

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета обясни защо клубът е привлякъл нападателя Ахмед Ахмедов. Българският футболист беше взет от Дунав (Русе) и стана първото зимно попълнение на "червените".

"За трансфера на Ахмед Ахмедов едно от водещите неща беше, че той е българин. Това е много важно и е част от политиката ни. Местните играчи винаги са посрещани по-добре и на тях се гледа с добро око. Ахмедов е много добър в техническо отношение и е щедър играч - от тези, които умеят да работят за колектива", обясни Джарета пред "Меридиан мач". Той говори и за зимната селекция в клуба като цяло.

"Не мога да кажа колко точно нови футболисти ще дойдат в ЦСКА през зимата. Въпрос на преговори е, а има и да се уточняват неща с играчите, чиито контракти изтичат през лятото. При всички положения нашето желание е да подсилим отбора и ще го направим, не се съмнявайте. ЦСКА трябва и ще бъде по-силен през пролетта. Това го казвам заради начина, по който завършихме първенството. Силен ЦСКА иска нашата публика и ще го получи", обеща италианецът. Кой друг играч от първенството, според слуховете, искат в ЦСКА вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички