Кристиано Джарета обяви бъдещето на Милош Крушчич


Кристиано Джарета обяви бъдещето на Милош Крушчич
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2911 0

Човекът, който първи съобщи за назначението на Милош Крушчич за треньор на ЦСКА - Кристиано Джарета, отново потвърди, че клубът се доверява на сърбина и ще го остави на поста и след Нова година.

"Аз съм напълно убеден, че Крушчич е точният треньор за нас. Знаете, че той застъпи в средата на сезона, когато нямаше голям избор. Но Милош е много добър специалист. Това е човек, който работи извънредно много, който се развива, който има желание и воля да споделя идеите си с другите. Сега предстои да видим дали той ще успее да надгради отбора, но вярвам, че е способен на това", заяви италианецът пред "Меридиан мач".

В момента той е в Милано, където съчетава почивка и срещи, свързани с добри новини за бъдещето на ЦСКА. "Аз съм много доволен от представянето на ЦСКА в последните 8 мача. Можем да съжаляваме само, че не спечелихме срещу Арда за първенство. Но нека да гледаме позитивните неща - 8 поредни мача не допускаме гол, създаваме положения, показахме разнообразие и желание за победа. Това трябва да се запомни и да стъпим на тази база, за да надграждаме", допълни спортният директор на "червените".

"Разбира се, много искахме да спечелим и дербито с Лудогорец. То беше странно, защото съперникът игра с петима чисти защитници, а и още дефанзивни халфове. Но аз съм убеден, че ние плащаме много висока цена за кошмарния старт на сезона. Спечелихме най-много точки в края, подобрихме представянето си във всяка фаза, но страдаме заради началото, което наистина беше ужасно", завърши Джарета. Какви намерения има относно ЦСКА самият треньор вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички